Fayke en Lizzy on tour

Fayke en Lizzy gaan soms apart soms samen on tour.

Dit ligt aan de vraag die we krijgen. We krijgen dan het verzoek om met één of twee ezels te komen. Een individueel bezoek is altijd met één ezel. Het bezoek is dan een één op één contact. Voor een groepsbezoek kun je ook beide ezels inzetten. Ezels zoeken contact en hebben een positieve, activerende werking op de mens. Ze zijn in staat om je te laten ontspannen. Hierom hebben we ons bedrijf Snoez opgericht. Na veel informatie hierover te lezen en workshops te gaan volgen zijn we onze ezels gaan trainen. Vanaf eind 2014 brengen we bezoeken aan voornamelijk verpleeghuizen. Hoe de ezel op een cliënt reageert is wisselend, het ligt aan de cliënt wat het bezoek teweeg brengt. Een bezoek duurt maximaal 1,5 uur. Dit in het belang van de ezels. Prijsinformatie is op aanvraag.

Fayke en Lizzy zijn pas 5 en 3 jaar, maar hebben al veel dingen in hun leven gezien en schrikken niet vaak meer van iets. Ze zijn druktes gewend en gaan mee in de lift.

Het is wel van belang dat zie niet van iedereen eten krijgen, al is dat natuurlijk erg verleidelijk. Ze krijgen een beloning in de lift en na afloop van het bezoek bij de trailer. Ze worden dan verwend met een appel of een wortel. Aaien en kroelen mag natuurlijk altijd wel!

Als we weer thuis zijn gaan Fayke en Lizzy weer in de stal of in de wei. Ze houden erg van aandacht, maar de uitstapjes zijn ook intensief. Thuis kunnen ze weer bijkomen en uitrusten van alle avonturen. Hun welzijn staan voorop!